Jdi na obsah Jdi na menu

Masáže/ Masagges

Rehabilitační a lymfatické masáže prováděné renomovanou masérkou z Číny paní Li Ming

Rezervace termínů:

+420 608 962 522

+420 776 202 992

 

Tradiční čínská masáž má dlouhou historii, předpokládá se, že je asi 5 tisíc let stará. V dávných dobách existovaly v Číně masérské lékařské činnosti a když se lidé v té době setkali se zraněními a bolestmi při porodu, tak instinktivně masírovali bolestivá místa a bolest se zmírnila nebo dokonce zmizela.
Po dlouhodobé praxi si již staří číňané uvědomili roli masáže a stala se vědomou lékařskou činností. Později se postupně rozvíjela a formovala masérská disciplína tradiční čínské medicíny.

Kde můžeme léčebnou sílu čínské masáže využít:

Indikace:

dlouhodobý klid na lůžku, pooperační rehabilitace, výrony, vykloubení kloubů, natažení bederních svalů, svalová atrofie, migréna, bolesti hlavy vpředu i vzadu, neuralgie trojklaného nervu, mezižeberní neuralgie, neuralgie stehenní kosti, ischias, bederní a zadní neuralgie, bolesti kloubů končetin (včetně bolesti ramen, loktů, zápěstí, kolen, kotníků, kloubů prstů na nohou). Obrna lícního nervu, spazmus obličejových svalů, spazmus gastrocnemia. Bolesti svalů ramen, zad, pasu, kolen atd. způsobené revmatismem. Stejně jako akutní nebo chronická revmatoidní artritida, otoky a bolesti kloubů a ankylóza kloubů.

Masáž TCM je ekonomická a jednoduchá, protože nevyžaduje speciální lékařské vybavení a není omezena časem, místem a klimatickými podmínkami. Je stabilní a spolehlivá, snadno se učí a používá a nemá žádné vedlejší účinky. Díky těmto pozitivům se čínská masáž a medicína  stala oblíbenou vlastně po celém světě.

Co můžete očekávat od čínské masáže:

U normálních lidí může zvýšit přirozenou odolnost těla vůči chorobám a dosáhnout lepšího zdravotního stavu.

U pacientů, může nejen zmírnit místní bolesti, ale také urychlit obnovu funkce postižené oblasti.

Má dobré terapeutické a regenerační účinky na celý organismus.